Стоилов крещи по млад нападател в Панчарево
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Главният мениджър на ЦСКА София Стойчо Стоилов вдигнал страхотен скандал на младия нападател на Червените Тонислав Йорданов, обвинявайки го, че е опитал да си уреди трансфер в Румъния зад гърба на клуба.

Младежкият национал, който миналия сезон остави отлични впечатления с изявите си в Етър, очевидно не е доволен от статута си на твърда резерва на “Българска армия”.

В същото време обаче след разразилия се скандал шансовете той да се появи в игра сякаш стават съвсем илюзорни.

Голяма част от футболистите на тима, както и доста от юношите на ЦСКА, станали свидетели на вербалната атака на Стоилов на базата на тима в Панчарево.

Босът нахокал на висок глас нападателя, обвинявайки го че е разговарял с мениджър, който да му намери отбор в Румъния, без да уведоми ръководството.

Йорданов, който следващия месец навършва 22 години, първоначално отричал контакт с въпросния агент, но след сериозна доза крясъци от страна на Стоилов, започнал да се оправдава.

Смущаващото в случая е, че свадата е била видяна от много хора, които се изненадали от поведението на мениджъра. Повечето от тях изразили мнение, че Стоилов спокойно е можел да провде разговора с Тонислав насаме или в съблекалнята.

Напоследък нападателят дори не попада в групата на Стамен Белчев, а не не беше картотекиран и за мачовете от Лига Европа.