Добави коментар
Мъри постави оценка "4" на Сините за изминалия сезон

Наставникът на носителя на Купата на България Станимир Стоилов изрази надежда, че настанилият се в лагера на тима ентусиазъм е предпоставка за още по-големи успехи.

„Честит празник на всички левскари,“ обърна се към привържениците на Сините Мъри след демонстративния мач по случай 108-годишнината на клуба.

„За мен дълго време този отбор не се беше събирал. Бях изключително щастлив да ги видя. Това е най-успешният отбор в историята на Левски. По-често трябва да ги събираме.

„Такива играчи като тях заслужават имената им да стоят със златни букви в нашата история. Надявам се един ден отново да имаме отбор, който да стигне техните висини. Те освен, че бяха прекрасни футболисти са и интелигентни и умни хора, които обичаха Левски.

„Последните месеци ме зарежда с оптимизъм обстановката около отбора. Положителните резултати и спечелването на Купата донесоха още повече ентусиазъм.

„Говорихме си за бъдещето с Тодор Батков и Наско Сираков. Трябва да уважаваме всички хора, които са помагали на Левски. Това, че казвам истината за Левски не значи, че трябва да съм обиден.

„Сезонът беше добър, по шестобалната система – 4. На този етап има само една Купа. С оглед на това, че 13 години чакахме този трофей и стартирахме в толкова тежко състояние вдигам оценката с една единица на петица.

„Искаме да слагаме високи цели и футболистите да се стараят да ги постигнат. На този етап няма нищо по въпроса с Жоазиньо. Бих се радвал да имаме такива играчи в Левски, но се притеснявам да не станат прекалено много играчи, които са на възраст.“

Добави коментар
Гласувай: