google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Сините надделяха с 3:2 над латвийския Рига

Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов не скри задоволството си от победата с 3:2 в контролната среща с латвийския Рига.

„Много добър мач, искам да благодаря специално на Рига, че се съгласиха да направим и тази контрола, за да не се нарушава тотално програмата,” заяви Мъри.

“Нашият отбор игра с голямо настроение, с добра динамика, добър ритъм, имахме няколко елементарни грешки. Трябва да продължим да работим върху завършващия удар и завършващото подаване. Пропуснахме много ситуации, но като желание футболистите се справиха.

“Можем да кажем, че е една от силните контроли на Левски срещу силен противник. Беше добре да изиграем този играч.

„Тримата контузени (Кристиан Димитров, Жереми Петрис и Келиан ван дер Каап) все още не могат да вземат участие. За съжаление, някои от тях може да се проточи по-дълго, но все още не сме изчистили окончателна диагноза.

„Днес съставът беше доста избистрен. Една група от 13-14 футболисти играят по 70 минути и трупане игрови минути. Рано е да говорим за изчистен състав. Ще има проблеми в следващия мач, за да може и други играчи да трупат минути. Видяхте днеска Роналдо игра като десен бек, после като нападател.

„Можем да похвалим тези, които вкараха дебютни попадения, но е твърде рано да даваме оценки. Трябва да играят по начина, по който играха днес и ще бъда доволен. Да изчистваме проблемите, които имаме със завършващия удар и да поддържаме същата динамика.”