Стоилов за офанзивно дуо: В първия отбор няма да ги видите!
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Здравко Димитров и Димитър Костадинов получиха достатъчно от всички клубове... Дай Боже да ги купи някой", коментира специалистът.

Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов разясни какво е моментното положение с офанзивните футболисти Здравко Димитров и Димитър Костадинов и как клубът ще действа оттук нататък с тях.

Както е известно, двамата бяха зачеркнати от ръководството на “сините” заради проблеми с дисциплината и хазартни игри, а Мъри за пореден път бе категоричен в позицията си, като заяви, че няма да разчита на тях, докато е със статут на треньор в столичния гранд.

“Здравко и Митко са си футболисти на Левски. Има запитване от български клубове. Имаме поделено партньорство за бъдещи трансфери със Септември София, така че можем да направим компромис само с тях. Всички други трябва да платят. Ако не – имаме достатъчно възможности да си тренират и да играят. Тяхно е решението. В първия отбор скоро няма да ги видите на терена, докато аз съм треньор”, категоричен бе Стоилов.

“Ако успеем да преотстъпим двамата на Септември и да ги продадем в чужбина, това ще бъдат допълнително спестени финанси за клуба. Ние сме готови да им плащаме заплати, но те трябва да си вземат решение. Достатъчно получиха от всички клубове, в които са били досега. Дай Боже да ги купи някой – няма проблеми, това ще е допълнителна икономия за нас”, добави Мъри.