Стоилов си постави задача да вкара Гьозтепе в елитната група
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Ще постигнем целта си заедно да влезем в Суперлигата", амбициран е родният специалист.

Наставникът на турския втородивизионен Гьозтепе – Станимир Стоилов, изрази задоволството си от гръмкия успех с 5:1 над лидера във временното класиране Еюпспор.

Бившият старши треньор на Левски разкри, че амбицията и целта му занапред е да върне Гьозтепе в лигата на майсторите.

“Този ​​мач беше наистина много ценен за турския футбол. Защото, въпреки че това бяха два отбора от Първа лига, те бяха с високо качество и искаха да играят добър футбол, накараха феновете и цяла Турция да гледат добър футбол. Еюпспор е добър отбор. Имат добри треньори и играчи. Виждаме, че неслучайно са на първо място в лигата, но моите играчи показаха страхотен характер на терена днес”, сподели Мъри.

“Успяхме да спечелим днес с борба, динамика и агресия. Най-важното на терена днес беше, че нашите играчи дадоха всичко от себе си. Трябва да продължим по същия начин, защото нашите фенове, които ни подкрепят, са много щастливи, когато даваме всичко от себе си на терена”, каза специалистът.

“Дори в дните, в които губим, те са зад нас, когато даваме всичко от себе си на терена. Нашите играчи изпълняват това, което сме искали от тях досега. Ако продължим да работим дисциплинирано за укрепване на футболния ни манталитет, можем да печелим всеки мач. Обещавам на феновете, че ще даваме тази голяма битка във всеки мач. Ще продължим така и ще постигнем целта си заедно да влезем в Суперлигата”, завърши Станимир Стоилов.