Ходжсън призна, че на Кристъл Палас са нужни нови попълнения
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
В последния кръг "орлите" завършиха наравно с Манчестър Сити, но Ходжсън настоява за подсилване на тима му.

Бившият селекционер на Англия и настоящ мениджър на Кристъл Палас – Рой Ходжсън, намекна, че ръководството на клуба трябва да му осигури едно или две нови попълнения през зимния трансферен прозорец, за да може отборът да покаже по-добро представяне през 2024-а година.

“Силно се надявам, че този път ръководството ще чуе моите думи. Към настоящия момент не се намираме там, където искаме да бъдем и определено не съм доволен. Искаше ми се да сме доста по-нагоре в класирането, но реалността е друга и ние трябва да я приемем”, заяви Ходжсън.

“Разбира се, не очаквам чудеса през януарския трансферен прозорец, защото този период е труден за привличане на нови футболисти, но желая, ако можем да се подсилим с едно или две нови попълнения. Това ще вдигне класата, ще увеличи конкуренцията в състава, но е важно да намерим подходящите хора”, призна опитният наставник.

“Заявил съм своите искания пред ръководството и само мога да чакам и да се надявам, че нещата ще се случат. И преди казах, че значително трябва да подобрим представянето си и точката срещу Манчестър Сити определено бе добре дошла за нас. Дано продължим с възходящото представяне и трупаме още точки”, допълни Рой Ходжсън.