google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Като обстановка, като условия сме много далеч от времето, когато победихме Ливърпул", споделя Младенов

Легендата на ЦСКА Стойчо Младенов е на мнение, че “червените” са способни да детронират Лудогорец още през този сезон. Младенов заяви за Дарик, че “армейците” имат боеспособен отбор и са в състояние да се преборят с 9-кратния шампион на България.

“Очаквам повече от ЦСКА, защото бях убеден и продължавам да държа на своето мнение, че клубът е способен да пребори Лудогорец. Мисля, че за тези 5 години откакто Гриша Ганчев и това ръководство са начело на ЦСКА, най-после се изгради боеспособен отбор с конкуренция на всеки пост. Мисля, че са в състояние да преборят Лудогорец през този сезон. Още повече, че Лудогорец освежиха тима с нови играчи, имат колебания в игрово отношение, малко са разклатени. Напълно е възможно ЦСКА да се пребори и да вземе титлата”, споделя Младенов.

Бившият треньор на ЦСКА коментира, че в последно време вижда коментари за отстъпление, а това не е привично за “червените”. Според него също така в един клуб не може да става и дума, че един играч може да е от значение за титлата.

“Като обстановка, като условия сме много далеч от времето, когато победихме Ливърпул. В онова време ЦСКА имаше най-добрата база, на която да тренираме, най-добрата възстановителна и лечителна база, в които играчите можеха да се лекуват и възстановяват. Всичко това е изключително важно, особено в съвременния футбол, когато силите са много изравнени. Тогава всички се учиха и се бориха да достигнат клуба във всяко едно отношение, тъй като ЦСКА беше отборът с най-модерна визия”, добави Стойчо Младенов.