Стойчо Младенов: ЦСКА може да спечели титлата още този сезон
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Като обстановка, като условия сме много далеч от времето, когато победихме Ливърпул", споделя Младенов

Легендата на ЦСКА Стойчо Младенов е на мнение, че “червените” са способни да детронират Лудогорец още през този сезон. Младенов заяви за Дарик, че “армейците” имат боеспособен отбор и са в състояние да се преборят с 9-кратния шампион на България.

“Очаквам повече от ЦСКА, защото бях убеден и продължавам да държа на своето мнение, че клубът е способен да пребори Лудогорец. Мисля, че за тези 5 години откакто Гриша Ганчев и това ръководство са начело на ЦСКА, най-после се изгради боеспособен отбор с конкуренция на всеки пост. Мисля, че са в състояние да преборят Лудогорец през този сезон. Още повече, че Лудогорец освежиха тима с нови играчи, имат колебания в игрово отношение, малко са разклатени. Напълно е възможно ЦСКА да се пребори и да вземе титлата”, споделя Младенов.

Бившият треньор на ЦСКА коментира, че в последно време вижда коментари за отстъпление, а това не е привично за “червените”. Според него също така в един клуб не може да става и дума, че един играч може да е от значение за титлата.

“Като обстановка, като условия сме много далеч от времето, когато победихме Ливърпул. В онова време ЦСКА имаше най-добрата база, на която да тренираме, най-добрата възстановителна и лечителна база, в които играчите можеха да се лекуват и възстановяват. Всичко това е изключително важно, особено в съвременния футбол, когато силите са много изравнени. Тогава всички се учиха и се бориха да достигнат клуба във всяко едно отношение, тъй като ЦСКА беше отборът с най-модерна визия”, добави Стойчо Младенов.