Стойчо Младенов: Повече няма да си причиня болката да съм треньор пак
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Никога не казвай никога, но аз приключих с треньорството. Знам с какво неуважение се отнасят собствениците към треньорите, не бих си причинил тази болка отново. Институцията треньор трябва да се узакони, заболя ме устата да казвам тези неща. Треньорът в България е едно нищо"

Оперативният директор на ЦСКА 1948 Стойчо Младенов определи като добър жребия за Купата на България, който противопостави неговият отбор на Марица (Пловдив).

“Добър жребий, с уважението към противника, надявам се да излезем победители. Амбициите са отново да играем финал, а защо не и да спечелим. В този финал, който загубихме, липсваше опит и напрежението оказа влияние. С по-големия опит се надявам да се представим по-успешно. Всяко подценяване е гибелно, трябва да се отнесем сериозно, защото противникът никак не е лек.

Ние сме максималисти, който не издържа на напрежението, значи няма място в нашия отбор.

Не тръгнахме добре сезона, но се надявам да завършим по-добре от миналия сезон.

Взехме много нови футболисти и им е нужно повече време за адаптация.  Честата смяна на треньорите влияе върху психиката на играчите и в спортно-техническата част. На всеки треньор му е необходимо време”, коментира Стойчо Младенов пред репортери.

Той отхвърли вариант да се върне в треньорската професия.

“Никога не казвай никога, но аз приключих с треньорството. Знам с какво неуважение се отнасят собствениците към треньорите, не бих си причинил тази болка отново. Институцията треньор трябва да се узакони, заболя ме устата да казвам тези неща. Треньорът в България е едно нищо”, каза Младенов.