Стойчо Младенов за Пенев: Никого не сме гонили
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Няма да се меся в работата на никой треньор", заяви той

Директорът на ЦСКА 1948 – Стойчо Младенов заяви категорично, че няма да става старши треньор на тима след напускането на Любослав Пенев. Той също така заяви, че специалистът не е бил изгонен от ръководството на “червените”.

“Никой не го очакваше това. Никой никого не е гонил. Това си е решение на старши треньора и хората, които тръгнаха след него. Изключително сме доволни от Любо Пенев и екипа. И като резултати, и като работа. Надявам се следващия треньор да постигне същите, а защо не и по-големи успехи”, продължи той.

“От първия ден в ЦСКА 1948 обявих моето решение. Няма вариант да стана треньор. Аз съм човек на 65 години и знам какво правя. Забравете Стойчо Младенов старши треньор на който и да е отбор. Имаме кандидатури за треньор и е въпрос на разговори. Когато избираме, трябва да поговорим с тях за визията им за футбола. Имайте търпение, защото бяхме изненадани. Който и да стане, винаги съм готов, стига някой да ме попита, да помогна. Не си мислете, че ще се предлагам на който и да било или ще му се меся в работата. Знам каква е била моята реакция, когато някой се е опитвал да ми се меси. Така че никога няма да го направя”, завърши Младенов.