Добави коментар
Наставникът отличи бразилския вратар Бусато, чиито спасявания изстреляха ЦСКА напред

Завърналият се на треньорското кормило на ЦСКА София Стойчо Младенов разкри, че в отбора са допускали сблъсъкът с латвийския Лиепая може да бъде решен с дузпи.

„Мисля, че можехме да си решим мача, особено ситуацията на Кайседо,“ коментира Екзекуторът на Ливърпул след края на двубоя. „Бусато мисля, че беше над всички, той ни донесе победата.

„Дузпите са рулетка, но и психиката на един играч е много важна. Радвам се, че издържахме. Знае се, че има напрежение в отбора. Не виждам разлика в играта на Лиепая. Ние отпаднахме физически и затова отидохме на дузпи.

„Радвам се за този успех, надявам се да отстраним напрежението, да вдигнем самочувствието. Надявам се Антов и други играчи да се възстановят, да създадем по-голяма конкуренция.

„Имаме добра основа, над която да надградим. Имаме млади футболисти, с качества.

„Мисля, че стояхме компактно, разчитахме на остротата по крилата. Постепенно играта се изравни. Всеки един треньор мисли за всяка една ситуация.

„Изпълнителите на дузпи ги бяхме определили предварително. Знаехме, че такъв сценарий е възможен.

„В ЦСКА трябва да имаме малко повече търпение към чужденците, за да се приспособят. Бусато има класа и на такива играчи трябва да се дава повече време и за адаптация на живот в България. Бусато израства с всеки сезон.

„Нещата станаха на пожар, изведнъж, няма време за нищо. Дори не познавам някои от тях. Всеки треньор иска нови футболисти, но нека първо да опозная наличните.

„Виждам, че имаме основа и качество, което може да развием. Трябва ни повече конкуренция – тя ражда качество.“

Добави коментар
Гласувай: