Стойчо Стоев: Правих доста компромиси със себе си, нямаше смисъл вече
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Аз направих доста компромиси със себе си. Накрая не мисля, че беше удачно да продължавам с тях. Нямаше смисъл”

Вече бившият наставник на Локомотив (София) Стойчо Стоев сподели, че е разочарован от начина, по който се развиха събитията по време на престоя му в “Надежда”. Отборът записа серия от слаби резултати в първенството и това доведе до раздялата с опитния специалист, а на неговото място дойде Данило Дончич.

“Не съм взел решението изведнъж, то беше назряло. Така се случи, че последния мач с Етър беше неубедителен, загубихме у дома с 1:3 и това натежа. Аз направих доста компромиси със себе си. Накрая не мисля, че беше удачно да продължавам с тях. Нямаше смисъл”, заяви Стоев в интервю пред “Тема Спорт”.

“Просто не се получиха нещата. Не е това, което ми се искаше като отбор да видя. Върнах се в Локомотив не да преживяваме или да се борим да не изпаднем. А да се опитам да направя състав, с който да се съобразяват всички противници. Но по ред причини не се получи и затова взех решението да напусна поста. Нямаше смисъл да продължаваме в тази насока. Можех да остана, защото не съм имал някакви други причини освен моите лични. А именно, че виждах, че това, което искам, по никакъв начин не се реализира като идеи на терена. Това беше основното. По-добре евентуално друг треньор да се опита да извади Локомотив от състоянието, в което се намира, от тази летаргия, в която бе изпаднал”, обясни Стойчо Стоев.