Стойне Манолов: Няма как да дам Ната без пари на Левски
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Собственикът на Царско село Стойне Манолов направи коментар за спекулациите около бъдещото на голямата звезда на „царете“ Уесли Ната. В последните няколко дни медиите свързват бразилеца с трансфер в Левски, ЦСКА или Лудогорец. През вчерашния ден се появиха публикации, че Ната ще премине в Левски без трансферна сума, но Царско село ще получи голям  процент при евентуална продажба на полузащитника.

„При нас не са постъпвали официални оферти за Уесли Ната. Ако има някакви новини, всички ще разберете. Дали е по-близо до Левски или до ЦСКА? На този етап, Ната е най-близко да семейството си, защото се намира в своята родина Бразилия на почивка. Надяваме се в скоро време да можем да обявим нещо официално около трансферите – входящи или изходящи.“

„Да го пратим в Левски без трансферна сума? Това няма как да се случи! Ние разчитаме на това, да продаваме играчи, за да подпомагаме издръжката на клуба. До момента, Ната продължава да е играч на Царско село“.

Коментира темата Манолов пред вестник „Тема Спорт“. Бизнесменът сподели още, че продължава да се възстановява от коронавируса.