google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Треньорът на Левски не бе много доволен от представянето на "сините"

“Беше труден мач, както и очаквахме преди срещата. Двата отбора подходиха с много агресия и мачът се игра в добро темпо. Както Етър, така и ние имахме положения. Искахме трите точки. но загубихме две точки. Получи се равностоен мач. Можеше дори и да загубим едната точка. Емоциите след срещата са смесени”, започна Стоянович.

“Променихме схемата, доволен съм на някои моменти от играта в защита. На дълги топки обаче не реагирахме добре – не бяхме концентрирани. За първи път играхме в този състав. Имаше някои играчи, които за първи път играят за Левски. Трябва да бъдем по-компактни. Не успяхме да бъдем така през целия мач”, продължи наставникът на “сините”.

“Билял Бари беше малко време на терена. Очаквах да е по-агресивен и да има повече желание да отбележи. Имаше добро статично положение. Той е при нас от три дена, трябва да влезне в ритъм”, заяви Стоянович.

Стоянович коментира и евентуален трансфер на Найджъл Робърта, след като днес се появи информация, че нападателят може да премине в Ди Си Юнайтед.

“Честно да ви кажа, не знам какво става с Робърта. Нямам конкретна информация. Всичко каквото кажа, може да излъжа. Имаме много опции с нападатели. Тук е Божинов, Стивън Петков, Илия Димитров. Ще видим какво ще се случи с Робърта.”