Стоянович: Не може да чакаме само Робърта да вкарва голове
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Имахме късмет, че не загубихме", споделя Славиша Стоянович

Наставникът на Левски Славиша Стоянович не бе никак доволен от представянето на Левски в днешния двубой с Ботев Пловдив, който завърши наравно 2:2. Специалистът бе категоричен, че неговият тим не е бил на нужното ниво и спокойно е могъл да загуби двубоя срещу “жълто-черните” на “Герена”.

“Не очаквах такива грешки в защита и халфовата линия. Затова не спечелихме двубоя. Имахме късмет, че не загубихме. Искам да бъда реалист – така не можем да играем, в никакъв случай. Това са детски грешки, не беше веднъж, а 3-4 пъти. Не знам какво да кажа. Мога само да се извиня на фенове. Днес бяхме много деорганизирани и не съм го очаквал”.

“Направихме добър анализ на съперника и бяхме запознати с начина, по който ще играят. Имахме схема на игра. Знаем, че те имат качествени играчи . Не успяхме да отговорим на играта на Атанас Илиев. В последните 3 дни се контузиха тима крайни бранители, но това не е оправдание. Със сигурност ни докара проблеми, но това е футболът – бяхме дллъжни да намерим решение”.

“Не може да чакаме само Робърта да бележи голове. Това е задача и на халфовете, и на крилата. Отбор, който се надява само един футболист да вкарва, няма как да бъде добър”, добави Славиша Стоянович.