Стоянович: Няма място за еуфория, защото спечелихме един мач
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Това е един от най-важните ни мачове на този етап", заяви наставникът на Левски преди двубоя с Ботев Пловдив

Наставникът на Левски Славиша Стоянович определи утрешния двубой с Ботев Пловдив като един от най-важните за „сините“. Сръбският специалист разкри пред клубната телевизия, че е разузнал пловдивския отбор и се надява неговият тим да покаже нужната агресия и дисциплина.

„Очаквам същата игра, както срещу Берое. Трябва да има агресия и дисциплина, защото само по този начин можем да спечели, не този мач, а всички. Искам пълна концентрация от отбора и се надявам да бъде така.“

„Много важен мач за нас. Това съм казал и на отбора. Това е един от най-важните ни мачове на този етап. Видяхме, че Ботев Пловдив има много нови футболисти, треньорът им е нов и изповядва различна философия. Понякога играят с 3 – 4 – 3, а друг път с четирима в защита. Притежават много качествени футболисти, с добра бързина. Трябва да им отделим достатъчно внимание. Анализирали сме Ботев и трябва да реагираме на тях, както желаем, но е необходимо да заложим на нашата философия и игра“, каза още Стоянович.

„Мисля, че футболистите успяха да се възстановят за този мач. Работихме по-спокойно. Сега имаме още една тренировка и мисля, че ще сме готови за следващия двубой. Нормално, отпуснах малко радост и веселие на отбора след успеха над Берое, но веднага щом излязохме от съблекалнята съм казал на момчетата какво мисля. Има много мачове до края за купата, но не трябва да забравяме и шампионата. Дано са разбрали какво исках да им кажа. Няма място за еуфория, защото спечелихме един мач. Има много двубои, в които трябва да докажем какво сме работили в подготовката и да покажем по-добро бъдеще. Има много случаи в живота, в които се получава да играем с един отбор последователно, както ще е със Славия. Така беше преди дв години срещу Черно море. Не е първи случай. Със сигурност ни очаква труден мач. Славия не е случайно между осемте най-добри. Турнирът за купата е уникален. Един мач, в който не трябва да правиш грешки. Ако направиш такава, няма как да се върнеш в двубоя. Славия ще е мотивиран, както трябва да бъдем и ние“, добави треньорът на Левски.