Стоянович: Нямаме право на грешка срещу Берое, те са добър отбор
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Ако искаш да стигнеш до края обаче трябва да победиш всички, Берое има качествени играчи", споделя Славиша Стоянович

Наставникът на Левски Славиша Стоянович направи коментар за клубната телевизия на “сините” по повод предстоящия важен двубой на “сините” срещу Берое в сряда /3 март/ от 1/8-финалите на турнира за Купата на България. Треньорът на 26-кратните шампиони на България заяви, че тимът му няма право на грешка, а съперникът им е добър с качествени играчи в състава.

“Надявам се футболистите да са се възстановили след двубоя с ЦСКА 1948. Искам тимът да реагира по-бързо и да обърне максимално внимание на утрешния мач с Берое за Купата на България. В тези сблъсъци отборите нямат право на грешка – ако загубиш автоматично си аут турнира”.

“Очаквам труден двубой с Берое. Те са добър съперник. Жребият за Левски е неудобен. Но ако искаш да стигнеш до края, трябва да победиш всички. Искам по-добри реакции на терена, да имаме повече самочувствие, повече агресия от това, което показахме в неделя”.

“Берое са отбор с много качествени футболисти. Също така са добри на статичните положения. Няма нужда да коментираме Мартин Камбуров – голям футболист. Трябва да сме много  внимателни. Този мач е много важен за нас”, каза Стоянович.