Стоянович с много критики към играчите след мача със Спортист
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Ако искат тези момчета да играят в Левски, трябва да променят отношението", беснее словенският специалист

Старши-треньорът на Левски – Славиша Стоянович, остана разочарован от представянето на футболистите на “сините” в последната контрола по време на зимната подготовка. Левски записа минимален успех с 1:0 срещу Спортист Своге, но отборът игра слабо и според Стоянович причината не е умора у футболистите, а тяхното отношение.

“Въобще не съм доволен. Дори през първата част, а за второто въобще нямам коментар. Ако искат тези момчета да носят фланелката на Левски, трябва да променят отношението. Всичко на подготовката беше добре, но след като пристигнахме тук… Просто не става. Ако се представяме по този начин, няма да сме добре в първенството”, заяви Славиша Стоянович веднага след мача пред клубната телевизия на Левски.

“Два дни и половина получиха почивка. Няма умора, не може да говорим за умора. Когато на лагера имахме две тренировки преди срещата и две тренировки след нея, нямаше умора. Не знам какво са работили тези дни, но ще го изчистим по-бързо”, продължи треньорът на Левски.

“Нямахме много футболисти около наказателното поле. Само един-двама. Трябва да сме по-активни, да атакуваме, а не беше така нито едно от двете полувремена. Имахме положения, но трябва много по-добре. Трябва да избистря състава. Има още цяла седмица, ще видим”, завърши Стоянович.