Стоянович: Със зрялост можеше да спечелим мача
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Дано да почнем да печелим точки", заяви треньорът на Левски

Треньорът на Левски Славиша Стоянович заяви след поражението с 1:2 от Берое, че „сините“ не са добре подготвени физически и това води до грешки в играта. Специалистът иска от неговия тим повече контрол върху топката и динамика, като изрази надежда в следващите мачове Левски да вземе точки от тях.

„Нормално е да има напрежение, защото не сме физически подготвени добре и правим грешки. Не искам да се оправдавам, но това е ситуацията. Дано да се разбере и да почнем да печелим точки. Искам повече динамика и контрол върху топката. Райнов и Юруков сега са халфовете, които са ни здрави. Всички други са с контузии и не е добре. Генерално нямам оптимален отбор. Тренировките между няколко мача не са оптимални. Трябва да се възстановяваме за другия мач, но това е ситуацията. Имаме два мача още и да опитаме да вземем точки. Днес не бяхме далеч. Направихме грешки. Берое беше агресивен и надделя. Имахме положения, които със зрялост можеше да спечелим мача”.

„Физически Паулиньо не е на идеално ниво. Ще видим какво ще става, но всеки трети ден имаме мач. Това е трудно, след като проблемите, които имахме, но Паулиньо спокойно влиза в отбора и два поредни мача вкарва, но може повече”, добави Стоянович.