Стоянович: Със зрялост можеше да спечелим мача
Добави коментар
"Дано да почнем да печелим точки", заяви треньорът на Левски

Треньорът на Левски Славиша Стоянович заяви след поражението с 1:2 от Берое, че „сините“ не са добре подготвени физически и това води до грешки в играта. Специалистът иска от неговия тим повече контрол върху топката и динамика, като изрази надежда в следващите мачове Левски да вземе точки от тях.

„Нормално е да има напрежение, защото не сме физически подготвени добре и правим грешки. Не искам да се оправдавам, но това е ситуацията. Дано да се разбере и да почнем да печелим точки. Искам повече динамика и контрол върху топката. Райнов и Юруков сега са халфовете, които са ни здрави. Всички други са с контузии и не е добре. Генерално нямам оптимален отбор. Тренировките между няколко мача не са оптимални. Трябва да се възстановяваме за другия мач, но това е ситуацията. Имаме два мача още и да опитаме да вземем точки. Днес не бяхме далеч. Направихме грешки. Берое беше агресивен и надделя. Имахме положения, които със зрялост можеше да спечелим мача”.

„Физически Паулиньо не е на идеално ниво. Ще видим какво ще става, но всеки трети ден имаме мач. Това е трудно, след като проблемите, които имахме, но Паулиньо спокойно влиза в отбора и два поредни мача вкарва, но може повече”, добави Стоянович.

Добави коментар