Стоянович: Трите точки са много важни за нас в този момент
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Треньорът на Левски призна, че е бил готов да напусне клуба след отпадането от Славия за Купата на България

Старши-треньорът на Левски Славиша Стоянович заяви след успеха над Славия с 1:0 в днешния ден, че трите точки са били от голямо значение за “сините”. Специалистът сподели, че е бил готов да напусне клуба след отпадането от Славия в турнира за Купата в сряда, когато “белите” надвиха своя столичен съперник с 2:1.

„Много важни три точки за нас в този момент, особено след поражението в турнира за Купата. Бяхме наясно, че ще бъде труден двубой, знаехме и че времето ще бъде трудно. Беше важно да проявим търпение. Имахме няколко положения за попадение преди това, но Славия също имаше ситуации”, коментира Стоянович.

„Мачът беше различен, а напрежението много голямо. Тези три спечелени точки са с двойна стойност срещу директен противник. Голямо беше напрежението за нас. Виждате и за двата тима беше трудно, особено през втората част”, продължи треньорът на 26-кратните шампиони на България.

„Имах разговор с клуба след отпадането от Славия. Нормално като човек, който има морална отговорност, казах на играчите, че поемам своята отговорност към отбора. И аз мислех, че може да стигнем по напред за Купата, което щеше да е по-добре”, добави 51-годишният специалист.

Славиша Стоянович заяви, че паузата в първенството идва в добър момент за Левски. В тима има много контузени играчи, които ще може да се възстановят и да са на линия за заключителните двубои на отбора в първенството.