Страхотно: Цвети е с отрицателен тест, вече тренира в Мелбърн
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
В полета на Пиронкова от Дубай за Мелбърн не е имало пътници с положителен тест за коронавирус

Цветана Пиронкова е дала два отрицателени теста за коронавирус и вече е провела своята първа тренировка на кортовете в Мелбърн. Пиронкова обяви новината за dsport, като сподели, че в самолета, с който е пътувала, не е имало пътници с положителен тест за COVID-19.

“За щастие в нашия самолет не е имало пътници, които да са дали положителен тест за коронавирус. Днес проведох първата си тренировка“, заяви Цвети Пиронкова.

Вчера се появиха информации, че Пиронкова е била на полет от Дубай за Мелбърн, в който е имало заразен с COVID-19 и ще трябва да бъде в пълна изолация 14 дни. Първата ракета на България заяви, че това не е истина.

Цвети направи коментар за строгите мерки в Австралия и тежките условия преди първия турнир от Големия шлем за 2021 г.:

„Вече преминахме два теста, на всеки 2 дни ще ни се правят нови. Мерките се спазват изключително стриктно и безкомпромисно. Някои състезатели са в много по-сложна ситуация – с пълна забрана за излизане от стаите, въпреки отрицателните си тестове“, добави Цвети Пиронкова.

„Организаторите правят всичко възможно да им осигурят максимално много удобства, но за момента не се очертава здравните власти да им дадат решение да излязат от стаите си по-рано“, сподели най-добрата ни тенисистка.

“Дано нещата се нормализират до няколко дни и всички да получат възможност за нормална подготовка преди турнира“, завърши Пиронкова.