Страхотно! Раул Хименес поднови тренировки след тежката травма
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Нападателят на Уулвс получи черепна травма след тежък сблъсък глава в глава със защитника на Арсенал Давид Луис

Съвсем скоро отборът на Уулвърхемптън ще може да разчита на звездата си Раул Хименес. Нападателят поднови тренировки с тима, но все пак от спортно-техническия щаб на “вълците” няма да бързат със завръщането му в игра.

29-годиният футболист прекара известно време в болница с черепна травма след тежък сблъсък глава в глава със защитника на Арсенал Давид Луис на 29 ноември и първоначалните прогнози бяха, че той може да пропусне остатъка от сезона.

„Раул тренира, през повечето време индивидуално. Участва в техническите упражнения и се подобрява с всеки изминал ден, но трябва да бъдем внимателни. Той ни липсва, но няма да бързаме с връщането му на терена. Трябва да бъдем търпеливи“, заяви старши-треньорът на „вълците“ Нуно Еспирито Санто на пресконференция преди двубоя с Лийдс.

Уулвс имат сериозни затруднения в офанзивен план без Хименес, но в последните три мача подобриха играта си и спечелиха 7 точки, като по този начин прогресираха до 12-о място в класирането на Висшата лига и са на 2 точки зад Лийдс, като двата отбора излизат един срещу друг тази вечер от 22:00 часа българско време. “Вълците” и “лисиците” играят силно в нападение в последните срещи и най-добрата прогноза за Уулвърхемптън – Лийдс може да се окаже попадения в двете врати.