Сухия подаде оставка като старши треньор на Монтана
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Утре ще бъде взето решение дали тя ще бъде приета, или Антони Здравков ще остане начело на отбора от северозападния град.

Антони Здравков е подал оставка като старши треньор на Монтана, информира местният сайт „Червен картон“.

Още в утрешния ден от ръководството на втородивизионния клуб заедно с кмета Златко Живков ще се съберат, за да решат дали да приемат оставката на Сухия, или да го оставят на работа.

Ето какво написаха от “Червен картон” на своя официален сайт:

Антони Здравков подаде оставка като старши треньор на Монтана. 58-годишният спец се е срещнал днес с президента на клуба Румен Панайотов и е обявил своето решение. До него се е стигнало ден след домакинската загуба от Спартак (Плевен). Монтанци бяха надиграни с 2:0 от новака във Втора лига и се смъкнаха на осмото място във временното класиране.

„Играхме безобразно, бездушно. Поведението ни бе обида за футбола и за зрителите, които дойдоха на стадиона да ни гледат, или тези пред телевизорите“, заяви след мача снощи наставникът на Монтана.

В четвъртък преди обяд ръководството на клуба ще се събере, за да реши дали да приеме оставката му. На срещата се очаква да присъства и кметът на Монтана Златко Живков.