Сусо: Най-лошият треньор с който съм работил е Сампаоли
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
„През декември говорих със спортния директор Рамон Родригес Вердехо – Мончи и той ми каза – Сусо, какво правим? Тъкмо се бях върнал след контузия на глезена. Най-лесно беше да кажа, че си тръгвам, да опитам да вляза в ритъм в друг отбор, но му казах, че ще остана по-дълго от Сампаоли“

Плеймейкърът на футболния Севиля Хесус Саенс де ла Торе – Сусо разказа за най-добрите и най-лошите треньори, които е имал в кариерата си. Според 29-годишния полузащитник, най-лошият специалист, с когото е работил е аржентинецът Хорхе Сампаоли.

„Най-добрият е Луис Енрике. Работих с него в националния отбор. Мисля, че той е най-добрият треньор, който съм имал. Най-лошият? Сампаоли“, каза Сусо пред Canal SUR.

„През декември говорих със спортния директор Рамон Родригес Вердехо – Мончи и той ми каза – Сусо, какво правим? Тъкмо се бях върнал след контузия на глезена. Най-лесно беше да кажа, че си тръгвам, да опитам да вляза в ритъм в друг отбор, но му казах, че ще остана по-дълго от Сампаоли“, заяви още Сусо.

„Не съм обмислял да напусна. Сампаоли имаше добри концепции, но може би не бяха най-подходящите в този момент“, добави футболистът.