Светльо Дяков: Целта ни е да подобрим рекордите на ЦСКА

Прочетена:191
Светльо Дяков: Целта ни е да подобрим рекордите на ЦСКА 1
0 0

Капитанът на разградските „орли“ Светослав Дяков, който наскоро преподписа нов договор с Лудогорец, сподели, че отборът има за цел два рекорда на ЦСКА. Този за девет последователни титли от 1952 до 1961-ва и за сезон без загуба (през 2007/08).

„Това, че удължихме контракта ми не е кой знае каква новина. Чувствам се прекрасно в Лудогорец и се разбирам добре със всички. За мен, това беше въпрос само на един подпис. Радостен съм, че вече толкова време съм в Разград. Дори не съм си го представял, че ще остана за толкова дълго. Още не съм си мислил за края на състезателната ми кариера. Имам планове, няма за къде да бързам. Най-важното е да съм здрав. В момента, се чувствам в отлично физическо състояние. Лудогорец ми е дал толкова много. Именно за това не е тайна, че тимът ми е на сърце , заедно с родния ми Пирин. Силно се надявам бъдещето ми да е свързано с един, измежду тези два отвора“ – сподели Дяков пред БНТ.

„Първите ни две титли бяха най-трудни. Преминали сме през много тежки моменти, но проблемите в Лудогорец винаги си ги решава вътре в клуба и това е голямото ни предимство. Ключът за нашия успех е взаимното доверие.“ – казва халфът на България за успехите на клубния му отбор.

„Целта за този сезон е да изравним постижението на ЦСКА, като стенем шампиони без да загубим мач. Това обаче не ни е самоцел, а и има доста качествени отбори, които ще искат да ни изненадат. Силно се надявам да подобрим и рекорда на „армейците“ за поредни спечелени титли“ – завърши опитния футболист.

Сподели