Светослав Петров е амбициран да спре пропадането на Етър
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Задачата на треньора обаче няма да бъде никак лесна, тъй като “болярите” се намират в затруднено положение.

Новият наставник на Етър Велико Търново – Светослав Петров, е уверен, че може да се справи с тежката ситуация, в която са изпаднали “виолетовите.

“Аз идвам с амбицията да променим статуктвото и Етър да не се намира на мястото, което се намира в момента. Знам, че ще е трудно. Самият факт, че отборът е тук, означава, че има проблеми. Надявам се, че ще успеем да ги променим”, заяви Петров пред “DIEMA SPORT” и “Преди кръга”.

“Нормално е след дълга поредица от негативни резултати настроението да не е приповдигнато. Основната ни задача тази седмица е да върнем увереността на футболистите. Имат качества, но някъде се губи нишката”, добави той.

“Нямаме време за губене, всеки един мач е важен, всяка точица е важна. Надявам се от неделя да видим ново лице и да запишем някакъв успех. С малки крачки към големия успех. Ще започнем с тази седмица, след това в паузата ще работим да надградим и така стъпка по стъпка”, коментира специалистът.

“Моят апел е наистина въпреки трудните времена да подкрепят отбора. Любовта е по-силна и в трудните времена футболистите имат нужда от тяхната подкрепа”, завърши Светослав Петров.