Световен гигант ще облича Пирин в efbet Лига
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Орлетата" ще играят с Adidas в елита

Отборът на Пирин обяви, че през новата кампания ще използва екипировка на световно известната марка Adidas. Както е известно, “орлетата” спечелиха Втора лига и се завърнаха в елита на родния футбол.

“Договорът за техническо партньорство между SPORT DEPOT и нашия клуб бе подписан от изпълнителните директори Таско Тасков и Николай Цонов. SPORT DEPOT е официален представител на германския спортен бранд. За първи път в историята си „орлетата“ ще носят екипировка adidas. И върху новата фланелка остава рекламата на един от бизнес проектите на собственика и основен спонсор на клуба Пол Белогур – BELOGOUR PROPERTIES”, пишат от Пирин.

Изпълнителният директор на клуба Таско Тасков заяви, че е много щастлив от партньорството. Според него на Пирин му приляга да играе с Adidas. Той се надява новите екипи да донесат успех на Пирин в efbet Лига.

“В настоящите трудни времена SPORT DEPOT не спира да поддържа родните отбори. Обединени сме от мисията хората да изпитат енергията и емоцията от спорта, както и повече деца и млади хора да тренират по стадиони и писти, и да водят активен и здравословен начин на живот”, сподели Николай Цонов, който е изпълнителен директор на SPORT DEPOT.