Световен шампион с Аржентина ще подпише нов договор с Рома
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Пауло Дибала ще продължи да играе за "вълците"

Звездата на Рома Пауло Дибала ще поднови контракта си с “джалоросите“, пише изданието Tutto Mercato Web. Аржентинецът ще сложи подписа си върху договор до 2026 г., като ще има опция за удължаването му с още един сезон. В новия контракт на Дибала ще има доста по-голяма откупна клауза.

Световният шампион с Аржентина имаше бе желан от клубове от Саудитска Арабия и от английската Висша лига, но той иска ад продължи да играе в отбора на Рома.

В медиите се спекуливаше за откупна клауза в настоящия му договор, която е възможно да се активира в началото на август месец на стойност едва 12 милиона евро. Ръководството на Рома обаче предложи на Дибала доста по-добър контракт и аржентинецът взе решение да остане на “Стадио Олимпико”.

По-рано този месец бразилският защитник Тиаго Силва разкри, че се е опитал да убеди Дибала да заиграе в Челси. Дори се спекулираше, че аржентинецът е в Лондон за преговори със “сините”, но той разпускаше в английската столица и присъства на мачове от тенис турнира Уимбълдън.