google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Тайсън Фюри се обърна към Анди Руис със съвет да тренира с него, ако иска да си върне титлите. Както е известно, Анди Руис загуби реванша от Антъни Джошуа през декември в Саудитска Арабия, а няколко месеца преди това, през лятото на 2019 г., мексиакнецът бе нокаутирал Ей Джей и бе на върха на славата.

Тогава обаче Анди Руис-младши тръгна по лъш път. Той натрупа доста излишни килограми, не спазваше дисциплина и тренираше много по-рядко, което се отрази на играта му в реванша и загуби заслужено, като по този начин Антъни Джошуа отново се върна на световния връх в бокса.

Тайсън Фюри вече е минал по пътя на Руис, след като през 2015 година британецът нокаутира Владимир Кличко, но след това алкохолът и наркотиците провалиха кариерата му, което доведе до депресивно състояние. Фюри обаче намери правилния път да се върне към добра спортна форма и отново се качи на ринга. Сега той е готов да помогне на Анди Руис, за да може мексиканецът да върне формата си.

“Имам съвет към Анди Руис и го каня да дойде в Лас Вегас, за да тренираме заедно. Бил съм в същото положение и мога да го върна на върха. Може да излизаш и купонясваш, но най-накрая винаги осъзнаваш, че боксът е най-важното нещо в живота. Боксът ви поставя в положението, в което се намирате. Боксът ви носи невероятни удоволствия и най-добрите моменти в живота. Затова го почитайте, уважавайте и го обичайте”, каза Тайсън Фюри, цитиран от boxingscene.com.