Тайсън: Не съм най-силният удряч в бокса (СНИМКА)
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Голямата легенда в бокса Майк Тайсън смята, че Дионтей Уайлдър е може би боксьорът с най-тежък удар в бокса. 54-годишния ветеран заема 16-о място в класацията 100-те най-големи удрячи на всички времена.Динозавъра обаче не се вълнува от факта, че е попаднал в топ 20 на престижното класиране и признава, че в професионалния бокс има много хора, които удря по-здраво от него.

“Честно казано не знам дали Дионтей Уайдлър удря по-здраво от мен. Най-вероятно е така, но никога не съм усещал неговата сила. Той може и да е боксьорът с най-тежък удар. Не съм чувствал силата му, но да съм боксьорът с най-тежък удар – не значи, че искам да съм най-добрия боец. Знаете ли колко хора има, които удрят по-здраво от мен и Форман, но въпреки това не са шампиони? Те удрят по-здраво от нас, изглеждат по-добре от нас и правят повече пари от нас, но не са шампиони. “, заяви Тайсън.

В същото време стана ясно, че от началото на тренировъчния режим, на който се подлага Тайсън, боксьорът е загубил внушителните 30 килограма телесно тегло.

„Започнахме да тренираме, влязох в режим. Бях 130 килограма, а сега съм 100 – чувствам се прекрасно“, Тайсън заяви пред FightHype. „Чувствам се неудържим в момента. Сякаш отново съм в прайма си. Боговете на войната искат да се бия пак“, допълни бившият №1 в тежка категория.

Бившият световен шампион продължава да тренира усилено, за да се завърне на ринга и да прави пари, които да раздава за благотворителни цели. Той получи няколко доста примамливи оферти за бой, една, от които беше предложение за многомилионни хонорари в организация занимаваща се с боеве с голи ръце. На този етап Тайсън все още няма подписан договор за двубой, но формата му издава очевидните намерения рано или късно отново да влезе между въжетата.

Тайсън: Не съм най-силният удряч в бокса (СНИМКА) 1