Тайсън прогнозира нова победа за Фюри
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Според Железния Уайлдър така и не може да се пребори с голямото си его и това му пречи в психологически план

Бившият световен шампион в тежка категория Майк Тайсън предрича нова победа на “Циганския крал” Тайсън Фюри над Дионтей Уайлдър при сблъсъка помежду им на 9 октомври в Лас Вегас.

See the source image

Това ще бъде трети дуел между двамата боксьори. Фюри победи Уайлдър през февруари 2020 година, за да спечели пояса WBC, нанасяйки на опонента си първа загуба на професионалния ринг. Първият мач помежду им се състоя през декември 2018 година и завърши наравно.

“Не виждам и не съм чул Уайлдър да е направил някаква драстична промяна, за да очакваме различен резултат от този във втория и мач,” коментира Тайсън.

“Дионтей не може да бие Фюри, ако първо не е победил себе си. А съдейки от нещата, които говори, не е направил това.”

Тайсън смята, че Уайлдър така и не успява да подтисне егото си и да признае, че основната причина за загубата му са допуснатите от него грешки.

See the source image

“Дионтей е най-големият си противник!” убеден е Тайсън. “Как ще се справи с Фюри, след като не се е справил със собственото си его и собствените си проблеми?

“Ако го е направил, може и да победи, но не съм сигурен, че това се е случило.”

Само преди няколко дни Тайсън направи и друг интересен коментар. Той изрази разочарованието си от стратегията на Антъни Джошуа в мача му с украинския боксоьор Александър Усик, допълвайки в характерния си стил, че не би имал проблем с нито един от двамата, ако ги бе срещнал на ринга преди 30-ина години.