Тасевски се оттегли и каза: За всичко идва край
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Надявам се, че съм помогнал на младите момчета в Славия", коментира халфът.

Един от емблематичните футболисти за родното първенство – Дарко Тасевски, прекрати официално кариерата си.

Полузащитникът обяви, че съжалява единствено, че не е успял да даде повече на Славия, но анализира, че все пак е дошъл при “белите” в малко по-напреднала възраст.

“Мислех, че ще е по-емоционално сбогуването, но от доста време мислех, че спирам и се подготвят. Още миналата година, но говорихме с ръководството и решихме да остана. Може би след месец-два ще го разбера по-ясно, но за всичко идва край. Мога да кажа, че съм доволен от моята кариера”, заяви Тасевски.

“Приключвам с курсове и висше образование и мисля, че с моя опит нещата ще вървят с тази посока да се занимавам отново с футбол, но като треньор. Съжалявам, че не успях да дам повече на Славия. Дойдох в доста напреднала възраст. Надявам се, че все пак съм помогнал на младите момчета”, продължи той.

“Ние си казахме преди мача, че излизаме за нашата чест. Мисля, че заслужавахме този бараж, но сами сме си виновни, че изпуснахме мача в Арда. Славия мисля, че има накъде да се развива с тези млади момчета и бъдещето е подсигурено”, допълни Дарко Тасевски.