Тен Хаг иска Гарначо да покаже, че притежава ‘X-factor’
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Треньорът на Манчестър Юнайтед предизвика своя футболист

Ерик тен Хаг похвали своята аржентинска звезда Алехандро Гарначо и го предизвика да покажа, че притежава ‘X-factor’ в себе си.

Младото крило изгради име при отбора от „Олд Трафорд“ след силния минал сезон като той игра в 50 мача във всички турнири като вкара 10 гола и направи 5 асистенции. Неговото силно представяне за „Червените дяволи“ му осигурили повиквателна за аржентинския национален отбор за Копа Америка 2024.

През настоящата кампания, Алехандро игра и в 2та мача на Ман Юнайтед до този момент. Въпреки, че се появи от скамейката и в двата двубоя, той имаше сериозно влияние като вкара на Манчестър Сити в „Комюнити Шийлд“ и даде асистенцията за гола на Джошуа Зиркзе, който донесе 3те точки на Юнайтед срещу Фулъм.

Пред медиите, Тен Хаг сподели, че Гарначо все още има дълъг път пред себе си преди да бъде определян като футболист от световна класа, но аржентинецът притежава всички качества да се превърне в такъв.

Нидерландският треньор добави, че Алехандро е показал през изминалия сезон, че може да помага и да бъде част от стартовите 11 на Манчестър Юнайтед.