google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Искаме да останем във всички турнири възможно най-дълго", казва Тен Хаг

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг отправи призив към ръководството на “червените дяволи”. Нидерландският треньор иска босовете на куба да вземат още нови попълнения преди затварянето на трансферния прозорец в последния ден на януари.

До момента “червените дяволи” ввзеха централния нападател Ваут Вегхорст, но според Тен Хаг това е недостатъчно. Той заяви, че ако се подобри възможност за подсилване на отбора, то би я използвал.

“Ако в следващите дни се отвори възможност, аз бих я използвал, но това не зависи само от мен. Мисля, че в този клуб настройката винаги трябва да бъде такава. Всеки ден трябва да ставаме все по-добри, така че ако има такива възможности, трябва да ги използваме. Аз гледам, правя проучвания, имам идеи и профили са подсилване на състава”, коментира Тен Хаг преди двубоя с Рединг от четвъртия кръг на ФА Къп.

Анализатори твърдят, че Манчестър Юнайтед се нуждае от подсилване в центъра на терена. От днес до края на февруари тимът на Манчестър Юнайтед ще изиграе 9 двубоя във Висшата лига, ФА Къп, Карабао къп и Лига Европа, така че Тен Хаг има нужда от играчи за ротации.

“Имаме нужда от всички играчи в състава, за да ги развиваме, но и най-вече за да постигаме исканите резултати. Искаме да останем във всички турнири възможно най-дълго. Ще се борим за това и мисля, че това е нещо положително за развитието на клуба”, допълни нидерландският треньор на Юнайтед.