Тен Хаг призна: Можем да играем и по-добре
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Уулвърхемптън е сериозен отбор, който ни накараха доста да се потрудим", сподели нидерландецът.

Манчестър Юнайтед стартира новата кампания във Висшата лига с минимална победа с 1:0 над Уулвърхемптън на стадион “Олд Трафорд”.

Мениджърът на “червените дяволи” Ерик тен Хаг даде мнението си след края на срещата. Той призна, че се надява футболистите му да се представят на по-високо ниво в следващите двубои.

“Способни сме да играем по-добре, но победихме и сме доволни. Съперникът игра много агресивно и трябваше да се приспособим. Борихме се за трите точки. В Премиър лийг няма лесни мачове, най-малкото сме очаквали такъв срещу Уулвс. Те са сериозен отбор и ни накараха доста да се потрудим. Надявам се в следващите двубои да покажем по-качествен футбол”, коментира Тен Хаг.

“Доволен съм от дебюта на Андре Онана. Той беше спокоен и направи важни спасявания. Когато в края на мача Калайджич изскочи срещу него и Онана излезе, за да избие топката, имахме късмет, че съдията не отсъди дузпа. Според мен нарушение нямаше, но това беше ситуация, в която съдията можеше да вземе и друго решение. Мейсън Маунт игра добре. Той направи това, което се искаше от него”, допълни нидерландският наставник.