Тервел Златев с нова версия: “Сам си тръгнах!”
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Час след скандала, след който фенове на Ботев Пловдив не позволиха провеждането на встъпителната пресконференция на Тервел Златев като нов изпълнителен директор на клуба главното действащо лице излезе пред медиите със собствена версия за случилото се.

“Пристигнах в Пловдив по покана на Сдружение ПФК Ботев Пловдив и Георги Самуилов,” заяви Златев. “Идеята беше трите страни да обсъдим бъдещето на клуба и евентуалното оперативно управление от моя страна.

“Когато пристигнах на базата, Асен Караславов ме информира, че Георги Самуилов няма да присъства на срещата. Прецених, че няма смисъл да бъда представян, преди да разговарям с основния спонсор и затова си тръгнах.

“Отвън, част от феновете на Ботев, ми заявиха, че не съм желан в клуба. Казах, че нямам намерение да разделям феновете и да всявам раздор и така или иначе срещата ми със Самуилов е пропаднала и затова си тръгнах от базата в Коматево.”

Членът на Управителния Съвет на Сдружение ПФК Ботев Борис Гиздаков коментира, че групата фенове е прогонила Златев заради “някакви стари истории”.

В същото време обаче Гиздаков обяви, че привържениците не са представили никакви доказателства за твърденията си.