Терзич иска футболистите му да оставят емоциите си за последния кръг
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Сега сме много толкова близо до титлата, колкото не сме били от доста дълго време. Още не сме шампиони. Задължени сме да оставим емоциите за последния кръг"

Треньорът на Борусия Дортмунд призова за спокойствие преди последния кръг в немската Бундеслига. “Вестфалци” имат много по-голямото предимство в борбата за титлата. Те са с 2 точки преднина пред втория Байерн (Мюнхен), след като сразиха Аугсбург с 3:0 в неделя.

„Хубаво е да сме в тази ситуация. Сега сме много толкова близо до титлата, колкото не сме били от доста дълго време. Остава последната стъпка – трябва да спечелим на нашия стадион пред нашите фенове, за да върнем титлата в Дортмунд. Още не сме шампиони. Задължени сме да оставим емоциите за последния кръг”, каза Терзич.

Последното препятствие пред Борусия Дортмунд е Майнц 05. Мачът е на 27 май, като по същото време Байерн гостува на Кьолн и само загуба на “Сигнал Идуна Парк” и евентуална победа на Байерн биха оставили “сребърната салатиера” в Бавария и през настоящата кампания.