Терзич: Очакваме тежък мач с Фрайбург, но ще бъдем готови
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Една добра седмица не е достатъчна, за да постигнем целите си", заяви треньорът на Борусия Дортмунд

Наставникът на Борусия Дортмунд Един Терзич говори преди двубоя с Фрайбург от 19-ия кръг на Бундеслигата. “Жълто-черните” ще преследват нов успех в събота и и още по-високо мято в класирането, като в момента са в серия от 3 поредни шампионатни победи от началото на годината и заемат 4-ата позиция, но само на три точки зад лидера Байерн.

„Една добра седмица не е достатъчна, за да постигнем целите си. Момчетата се справиха добре, на тренировките също и точно тази форма искаме да задържим“, заяви Терзич.

„Фрайбург се представя много добре. Солиден тим са и очакваме много тежък двубой, но ще бъдем готови“, коментира треньорът на “жълто-черните”.

„Тома Мюние поднови тренировки с отбора днес, но няма да бъде готов за мача с Фрайбург. Салих Йозджан ще пропусне двубоя, тъй като е наказан. Останалите играчи са на линия“, добави Един Терзич.

„Доволни сме от развитието на Юлиан Бранд като плеймейкър и във физическо отношение. Емре Джан отново е във форма и през миналия уикенд използва шанса, който получи“, допълни треньорът на Дортмунд.