Терзиев се връща за дуела на върха с Берое
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Бранителят на Лудогорец Георги Терзиев е оставил зад гърба си здравословните проблеми и ще бъде на разположение на треньора Павел Върба за очаквания с огромен интерес домакински сблъсък с лидера във временното класиране Берое.

Преди дуела на “Хювефарма Арена”, който ще се играе в събота от 18.45 часа, старозагорци оглавяват подреждането с 14 точки, една повече от шампионите от Разград.

Терзиев получи трамвмата по време на категоричната победа на Лудогорец с 3:0 над Славия на 14 август. В средата на втората част защитникът получи разтежение на бедрен мускул и бе принудително заменен. Прогнозите бяха, че той ще отсъства от игра около 20 дни, но по-късно състоянието му се усложни.

В понеделник Терзиев игра 45 минути за разгромната победа на Лудогорец II с 4:1 над Струмска слава във Втора лига.

Възстановяването на Терзиев означава, че чешкият наставник на разградчани Павел Върба вече може да разчита на четирима централни защитници.

На този пост той има на разположение румънците Козмин Моци и Драгош Григоре, а преди дни бе привлечен под наем от Алавес националът на Бенин Оливие Вердон, който притежава френски паспорт.