Тежки обвинения към Меси: Отношението му към Гризман е ужасно
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Бившият агент на френския национал Ерик Олхатс критикува аржентиснката звезда на БАрселона

Бившият агент на Антоан Гризман Ерик Олхатс направи коментар за отношениетона Лионел Меси към французина в Барселона. Световният шампион с Франция не изглежда щастлив на “Камп Ноу” и не се представя на очакваното ниво след трансфера си от Атлетико Мадрид.

От много време насам има спекулации, че капитанът на Барса не се разбира с Гризман, а Олхатс коментира отношенията между двамата.

“Антоан пристигна в клуб, който е далеч от най-доброто си състояние, а Меси има мнение за всичко. Той е император и монарх в клуба, a идването на Гризман не му се хареса. Неговото отношение е ужасно и Гризман го усеща. Антоан винаги е заявявал, че между двамата няма проблеми, но никога не съм чул същото от Меси”, споделя Олхатс.

“Според мен Меси заяви, че иска да напусне “Камп Ноу”, за да види дали има още същата роля в отбора. Винаги решенията за трансферите са били негови и искаше да разбере дали това е още така. Класическият Меси – добър на терена, но също толкова лош извън него”, коментира бившият агент на Гризман.

“Когато Гризман пристигна в Барселона, Меси не му говореше и отказваше да му подава. Гризман не можеше да се адаптира. Всеки може да види, че това не подейства добре на Антоан”, добави още Олхатс.