Шок на “Армията”: Тиаго иска да си тръгне от ЦСКА през лятото!
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Португалецът е заявил желание да промени обстановката, въпреки че е щастлив на "Армията"

ЦСКА почти сигурно ще продаде протугалския халф Тиаго Родригрес през лятото, пише “Тема Спорт”. Полузащитникът, който е бивш футболист на Насионал, Витория Гимараеш, Порто и Маритимо, подписа с червените през месец юни 2017, а през 2019-та поднови контракта си до лятоот на 2022-ра. За този период той се превърна в един от най-важните играчи на армейците, като записа 144 мача, в които отбеляза общо 32 гола.

Тиаго беше с основна заслуга за класирането на тима в груповата фаза на Лига Европа този сезон, след като на практика сам елиминира Базел с два гола във вратата има при гостуването на “армейците” в Швейцария. Той има на сметката си и два гола в един мач във вечното дерби – при 2:2 през есента на 2017 година.

Португалецът, който няколко срещи носеше капитанската лента, е споделил, че макар и щастлив на “Българска армия”, усеща, че вече има нужда от промяна. Към 29-годищния футболист има интерес от клубове от Саудитска Арабия и Катар. Той е получил уверение, че след края на шампионата няма да му бъдат правени спънки и клубът е склонен да се раздели с него срещу определена трансферна сума.

В същото време червените вече търсят спешно заместник на Тиаго, като са се спрели на три опции за позицията зад нападателя. Става въпрос за двама футболисти от чужбина и един българин.