Тиаго Мота посочи вратата на Киеза и Джало
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Двамата дори не бяха извикани за контролата срещу Брест

Новият треньор на Ювентус Тиаго Мота е взел окончателно решение за бъдещето на Федерико Киеза и Тиаго Джало. Италианският специалист не планира да разчита и на двамата и ще им се търсят нови отбори до края на трансферния прозорец.

Двамата не бяха извикани в групата на торинци за контролата срещу Брест и това е поредният сигнал от страна на Мота, че те нямат бъдеще под негово ръководство.

Киеза има договор с клуба до юни 2025 година, като в момента агентите на италианския национал активно търсят нов клуб във Висшата лига, макар да се появиха слухове, че той може да поеме към Милан. Причината е, че Юве може да поискат Алексис Салемакерс. Крилото на “росонерите” игра под наем в Болоня през миналия сезон, именно под ръководството на Мота, който иска да има белгиеца в състава си.

Тиаго Джало пък премина в Ювентус през януари, но изигра само един официален двубой за „бианконерите“ след трансфера си от Лил. Ювентус иска да преотстъпи португалеца през следващия сезон, но не е изключена и опция за продажбата му.