Тиаго Силва призна, че Неймар е липсвал на Бразилия
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Селесао" спечели и без звездата си срещу Швейцария

В понеделник Бразилия записа втората си победа на Мондиал 2022, след като надви Швейцария с 1:0. В герой за тима се превърна халфът Каземиро с гол в края на срещата. Опитният бранител на “златистите” Тиаго Силва изрази мнението си след мача като сподели, че Неймар е липсвал на 5-кратните световни шампионите.

“Днес усетихме липсата на Неймар. Дори и като силен колектив, той ще липсва на целия отбор… Той е незаменим играч в отбора”, каза Тиаго Силва пред beIN Sports.

Съотборникът му Винисиус сподели: “Той беше тъжен, че не може да дойде на срещата. Не се чувстваше добре. Не само заради крака, но и защото имаше малко температура. Надяваме се, че ще успее да се възстанови възможно най-скоро.”

Според информациите Неймар е останал в хотела по време на срещата. Той със сигурност няма да може да играе и в последния двубой на Бразилия от група “G” срещу Камерун. Все пак отборът е класиран напред и няма нужда от услугите му на този етап. В Бразилия се надяват, че Ней ще може да играе във фазата на директните елиминации.