google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Бившият таран на ЦСКА, Валенсия и Атлетико не познава вкуса на поражението срещу Орлите

Днес предвожданият от Любо Пенев Царско село посреща шампиона Лудогорец в среща от осминафиналите в турнира за Купата на България.

Двубоят, който започва в 15.00 часа, изглежда лесно предвидим за мнозина и неслучайно предлаганите коефициенти за краен успех на Орлите се движат между 1.28 – при букмейкъра efbet.com, и 1.35 – в bet365 спортни залози.

Не бива обаче да се забравя, че водени от Пенев тимове никога не са губили от тима от Разград. Като треньор Ел Голеадор се е изправял пет пъти срещу Лудогорец и записва две победи и три равенства.

Победите са с Литекс и ЦСКА, а дори с Царско село той успя да стигне до реми – 1:1, срещу деветкратния първенец на България, при това на “Хювефарма Арена”.

От друга страна, въпреки безспорната си доминация в първенството, Лудогорец далеч не е толкова ефективен в надпреварата за Купата на страната, като дори през шампионските си години допускаше малко очаквани загуби.

Пенев не може да разчита на наказания Реян Даскалов е наказан, но той е единственият основен играч, който няма да може да излезе срещу гостите.

Съставът на Царско село най-вероятно ще изглежда по този начин: Пласид на вратата и Попадийн, Бандаловски, Кавдански и Марков в защита. Георгиев ще оперира като дефанзиван халф, а Костадинов и Андерсон ще бъдат на двата фланга. Балтанов влиза в ролята на плеймейкър, а Христов и Роси ще са на върха на атаката.

Наставникът на Лудогорец Валдас Дамбраускас е без трайно контузените Владо Стоянов и Ихинио Марин, а освен това се очаква той да направи няколко промени в състава си.

Единайсеторката, на която литовецът ще заложи вероятно ще включва Илиев на вратата и карето Сисиньо, Терзиев, Са и Недялков в отбрана Дяков и Баджи ще са двамата опорни халфове, а Ману и Вандерсон ще стартират на крилата. Сотириу ще води атаката, а зад гърба му ще го подкрепя Янков.