Тити: Несериозено е да се говори за страх да играем срещу ЦСКА
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Все още няма яснота около генералния спонсор", споделя Папазов

Един силните хора в Левски – Тити Папазов, заяви, че е несериозно да се коментира, че отборът го е страх да излезе за мач срещу ЦСКА. Баскетболният специалист сподели, че се надява в най-скоро време “сините” да се похвалят с генерален спонсор. Тити коментира и случая с Илия Димитров, който според бившия директор на ЦСКА Милко Георгиев е нарушил карантината си, посещавайки заведение в Студентски град.

“Запознат съм със случилото се с Илия Димитров. Ще си понесе наказанието. Когато от клуба му я наложим, ще се разбере. Сигурно ще бъде наказан и от държавните власти. Неприемливо е това, което е направил. Не може футболист на Левски да прави такива неща – той застрашава граждани с подобно поведение”, заяви Тити за “Топспорт”.

“Левски да се страхува да играе срещу ЦСКА? Нямам намерение да коментирам мнения на фенове, които звучат несериозно. Двубоят с ЦСКА бе отложен по обективни причини. Ние изпатихме тестове пред компетентните власти. В ЦСКА също имаха заразени, контузени… За тях може би също бе по-добре двубоят да се отложи. Ние имахме над 15 заразени играчи. Напълно нормално е 30% да не бъдат напълно излекувани след 14 дни, тъй като всеки организъм е индивидуален”, заяви Тити.

“Няма нищо ново около подписването на контракт с генерален спонсор. Компания от енергетиката? Не желая да коментирам спекулации… След като има нещо официално, ние ще го обявим”, добави Папазов.