Добави коментар
"Истинската част на „Синя“ България избра своя път през май 2020. Пътят с най-голямата жива синя легенда Наско Сираков", написа Тити.

Президентът на баскетболния Левски – Константин Папазов, излезе с емоционална публикация в социалните мрежи.

В изявлението си Тити посочи, че ще спази обещанието си и ще преведе по сметката към Националната агенция по приходите (НАП) сумата от продадените билети за финала за купата на България по баскетбол, в който „сините“ спечелиха срещу ЦСКА.

Въпросните пари са в размер на 7600 лева, а Папазов допълни, че транзакцията ще бъде изпълнена в понеделник.

Ето какво написа Тити Папазов на своя официален профил във “Фейсбук”:

„Скъпи левскари,

световна мъдрост казва “Всяко чудо за три дни”

Нашето “чудо” няма скоро да бъде забравено! Благодаря на всички, които дойдоха, помогнаха, а ние им се отблагодарихме! Благодаря на всички, които се обадиха и поздравиха треньорите, играчите и мен.

Благодаря и на всички псевдо левскари, които тайничко стискахте палци за ЦСКА с цел да се проваля. Не успяхте, допълнително ме мотивирахте, а се надявам, че е крайно време да осъзнаете, че Левски силно се обича. От Левски не се печели. Левски е създаден той да печели!

Истинската част на „Синя“ България избра своя път през май 2020. Пътят с най- голямата жива синя легенда Наско Сираков. Благодаря на всички, които го подкрепяте сега повече от всякога Левски и той имат нужда от Вас.

Както обещах всички приходи от финала ще преведем по сметката в НАП. Продадените билети за финала с знак сектор А след като обявих  инициативата  са 760. Вчера получих справката от Ивентим. Бързам днес да обявя новината независимо, че ще преведа сумата от 7600лв. в понеделник 03.04.2023 година.

Знаете, че ние също не сме финансово добре, но много ми се иска с нашия пример за пореден път „Синя“ България да осъзнае, че само когато  всички сме заедно може да успеем и ще успеем!

Благодаря Ви от все сърце!“

Добави коментар