Тити Папазов с шокираща новина: Левски ще има нов собственик
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Няма да подам оставка, това е бягане от отговорност", заяви той

Членът на Надзорния съвет на Левски – Константин Папазов заяви, че съвсем скоро “сините” може да имат нов собственик.

„Огромен е шансът „Юнайтед груп“ да придобие Левски. Когато изглеждаше много тежко, седяхме заедно с Наско. Не сме безотговорни хора. Рано или късно в България ще дойде чужд инвеститор. Ще дойде заради голямото име и публика на Левски. Българинът е недоверчив. Той трябва да е 100% убеден за нещо и това ще му е малко”, каза Тити пред колегите от “Дарик”.

Той коментира и фиаското с Джоузеф Диксън, който беше напът да закупи Левски преди сделката да пропадне в последния момент. “С Диксън всичко продължи близо шест месеца. Сега има вариант да сме мнителни и да го отхвърлим, обаче нямаме втора опция. Гладна кокошка просо сънува. Хем се съмняваш, хем се надяваш, хем искаш. Не искаш да сбъркаш.”, заяви той.

Папазов категорично заяви, че няма да подава оставка като член на Надзорния съвет на футболния Левски. „От както стана проблема с Васил Божков всяка вечер си репетирам как отивам в Дубай и знам какво да му кажа, за да го убедя да даде акциите. На мои разноски ще отида до Дубай. Имах друг бизнес проект, седнах и говорих с него. Той твърди, че никъде не е казал на думи, че ще се откаже от парите си. Няма да пречи със сигурност. Има механизми“, каза Константин Папазов.

„Има чужда намеса в отношенията между мен и Станимир Стоилов. Трябва да питате него защо не ме харесва. Около 13 февруари, когато му е рождения ден, съм си поставил като задача за прошка. Моите отношения с Мъри няма да повлияят негативно върху Левски. Надзорният съвет е избор и решение само на собственика. Нямам право да подам оставка. Оставка се подава пред Общото събрание. Знам за коректността на господин Сираков. Няма да подам оставка. Подаването на оставка е бягането от отговорност.

„Най-голямото безумие, което е създало българският спорт е двете ЦСКА. Никога не съм криел, че двата гранда са скачени съдове. Сблъсъкът между тях трябва да ражда голямата интрига“, смята той.