Тити: Тежък момент е, утре ще мислим кой да поеме отбора
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Левски ще има нов треньор в близките дни, след като Георги Тодоров подаде оставка

Константин Папазов, който е един от акционерите в Левски, направи коментар за оставката на наставника Георги Тодоров. Тити разкри, че утре ръководството на клуба ще има събрание и ще мисли кой да поеме Левкси. Баскетболният специалист призова феновете на “сините” да бъдат коректни към Георги Тодоров, който пое голям риск като застана начело на тима в много тежък момент.

„Георги Тодоров пое риска да поеме тима и да работи с млади момчета, които ги познава от академията. Грехота е, аз тренирам баскетбол, разбирам от психология. Вчера разговаряхме с целия треньорски щаб. При наличието на Наско Сираков в Левски е глупаво аз да казвам кой трябва да застане начело на тима. Има 48 часа време до следващата тренировка. Всяко решение сме го правили с мисъл за Левски. Ще се стремим да направим най-доброто – не отборът да играе добре, а да намерим начин да се отблагодарим на милионите фенове на Левски. Само си представете какви щяха да бъдат резултатите от дарителската кампания, ако имахме успехи и на терена“, заяви Папазов за БНТ.

„Утре ще се съберем и ще мислим кой да е новият наставник, тежък момент е. Призовавам цяла „синя“ България да бъде коректна към Георги Тодоров. Мен ме радва, че има такива хора, които го защитават, защото в нашата страна сме големи хейтъри и гледаме само лошото“, допълни Тити.