google новини лого Последвай ни
Добави коментар
„Тази операция ще помогне на Светльо да се върне напълно здрав", заяви бащата на футболиста

Светослав Вуцов няма да играе повече за Славия до края на сезона. Талантливият вратар претърпя днес операция в „Софиямед“ при д-р Тони Георгиев. Той ще бъде изписан от болничното заведение в неделя, след което му е предписана почивка от 20 дни в домашни условия. Още 25 дни ще са му необходими за възстановителен период, като се очаква Светльо Вуцов да бъде на линия за старта на новия сезон.

„Светльо бе опериран днес от светилото Тони Георгиев. Тази операция бе необходима и както се изрази опериращият го лекар, е по-малкото зло. Светльо се чувства добре, но помоли чрез мен медиите да не го безпокоят поне до края на тази седмица“, заяви бащата на вратаря Велислав Вуцов пред dsport.

„Тази операция ще помогне на Светльо да се върне напълно здрав, защото последните мачове, които игра имаше здравословни проблеми с крака, който бе опериран. Благодарим на медицинския екип и вярваме, че Светльо отново ще се върне в игра, както на вратата на Славия, така и с екипа на националния отбор“, каза още Велислав Вуцов.