Тодор Батков: Сега е моментът да се обединим
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Бившият собственик на футболен клуб Левски адвокат Тодор Батков даде интервю малко преди началото на шествието за 106-годишнината на отбора. Батков бе категоричен, че всички трудности в последно време са засилили всеобщата любов към Левски, от страна на привържениците на тима.

ПФК "Левски" почита своя патрон. 106 години любов!

Gepostet von ПФК ЛЕВСКИ / PFC LEVSKI am Samstag, 23. Mai 2020

Адвокатът също така застана твърдо зад това, Наско Сираков да бъде новият собственик на клуба. “Вълкът” трябва да получи акциите от Георги Попов до края на следващата седмица.

“Сега е перфектния момент да се обединим и всички да подкрепим новото ръководство. Решението, Наско да се собственик, е много добро, защото той е обединителна фигура за синята общественост. Нека с общи усилия да продължим напред в този тежък за клуба момент.” – изрази мнението си бившия собственик на отбора от “Герена”.

“За мен Левски е начин на живот, нещо повече от идея. Това е така и за моите деца. Покланям се пред всички хора, които дават каквото и колкото могат за каузата. Трябва да продължим по същия начин, сега е време да се включат и спонсори. Силно се надявам, възможно най-скоро, акциите да бъдат прехвърлени” – продължи Батков.

“Очевидно е, че ще ни трябва сериозна организационна и финансова реформа. Спортно-технически също ще трябва да се представим на високо ниво до края на сезона. Криза обаче няма, по-скоро виждам подем в любовта към клуба. Честит двоен празник на всички левскари. Не се случайно, че клубът е основан на този голям български празник. Левски е символ на възраждането на българския дух” .