Тодор Батков за новия собственик: Това го играхме 2013-2014г.
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Надявам се това, което чувам да не е истина", заяви адвокатът

Бившият собственик на Левски Тодор Батков коментира ситуацията около закупуването на “сините” и потенциалния нов благодетел на клуба.

Той заяви, че се надява той да има сериозни намерения.

“Не съм в течение кой е новият собственик на Левски, но мога да кажа какъв си представям да бъде. Левски е най-големият бранд в България и като марка и местоположение би представлявал интерес за инвестиция. Това е водещият мотив на подобен инвеститор да дойде в България. Трябва да се доверим на ръководството на клуба, защото много спекулации тръгнаха. Левскарите трябва да имаме готовност с цената на всичко да подкрепяме клуба си и при нов собственик, и при сегашната ситуация. Дано новият собственик да има възможностите. Това вече сме го играли през 2013 и 2014г.”

“Миналата година събирането на пари от феновете беше върхът. Левски ще го има и призовавам сегашното ръководство да помисли и за това. Силно се надявам информацията за новия собственик на Левски да е грешна. Благой Георгиев беше добър футболист и направи много добра кариера в Русия, но не мога да преценя каква роля ще има в Левски. Би могъл да бъде някакъв ръководител, а и Наско обяви, че той ще остане президент и ще отговаря за спортно-техническата част.”

“Всичко е бизнес. Населението ни е бедно, но вдига стандарта си и ако се направи стадион с мол, магазини, хотел, какъв ще бъде проблемът? Всички клубове са зависими от политиците и в момента също е така. Базата на Левски е на държавата.” заяви бившият собственик на “сините”.